Nájdete nás




Vyhľadávanie

Novinky emailom

    Ak chcete byť informovaní o nových receptoch alebo článkoch o delenej strave, zadajte svoju emailovú adresu:

Partneri

Odporúčame

Zelenina s mletým hovädzím mäsom

Streda Jún 2, 2010

 

 Zelenina s mletým hovädzím mäsom

Bielkovinový recept

Suroviny:

 100 g mletého hovädzieho mäsa, 2 paradajky, 1 lyžica šľahačky, ¼ lyžičky ligurčeka, ¼ lyžičky majoránky, ¼ lyžičky oregána, ¼ lyžičky provensálske korenie, 250 g ľubovoľných paprík, 1 lahôdková cibuľka, 250 g mrkvy, 1 strúčik cesnaku

Postup:

 Mäso opečieme bez tuku na teflónovej panvici /ak nemáme, tak iba na troške tuku a dávame pozor, aby sa nám mäso nepripálilo/.

Potom pridáme na koliečka pokrájanú zeleninu, zľahka osmažíme na panvici 2-3 minúty a zalejeme vodou, zakryjeme pokrievkou a povaríme asi 15 minút.

Na záver stačí dochutiť oreganom, provensálskym korením, majoránkou a ligurčekom. Je to recept prekvapivo rýchly a pohodový.

Dobrú chuť.

Comments are closed.